top of page

Heropening 12 mei

Beste klant, Ondertussen zijn wij volop bezig om ons voor te bereiden op onze heropening op 12 mei. Wij hebben heel wat maatregelen genomen om deze heropening veilig te laten verlopen, zowel voor u als voor onze medewerkers. We moeten ons immers blijven inzetten om de verdere verspreiding van Covid-19 zoveel mogelijk in te perken. Dit zijn de maatregelen die wij hebben genomen: 1. Afspraak: Maak bij voorkeur een afspraak, dit geeft ons de mogelijkheid om het aantal klanten in de winkel te beperken, en geeft ons de nodige tijd om in alle veiligheid te kunnen werken. Een afspraak kan aangevraagd worden via mail:info@optiekdevloo.be We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om u een plaatsje te geven in onze agenda. Dit kan vanaf vandaag gebeuren. 2. Handgel: Bij het binnenkomen zal gevraagd worden uw handen te ontsmetten. 3. Mondmaskers: Al onze medewerkers zullen een mondmasker dragen. 4. Monturen: Elk montuur dat u bij ons binnenbrengt zal eerst ontsmet worden zodat we er in alle veiligheid aan kunnen werken. 5. Brillen passen: Alle gepaste monturen worden na elke pasbeurt grondig ontsmet. Doordat we op afspraak werken hebben wij hiervoor de nodige tijd. 6. Interieur: Na elk bezoek worden tafels en toonbank grondig ontsmet 7. Oogopmetingen: Deze mogen pas hervat worden vanaf 18 mei. Alle toestellen werden uitgerust met de nodige schermen en worden voor en na elke meting ontsmet. De medewerkers zullen naast een mondmasker ook een spatscherm dragen.

Hopelijk tot binnenkort!

Groetjes,

Team Devloo

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page