top of page

GESLOTEN WEGENS COVID-19

Beste klant,

Om verdere verspreiding van COVID-19 te vermijden en te vertragen hebben wij de opdracht gekregen volgende richtlijnen strikt op te volgen :

- Vanaf woensdag 18/03/2020 moeten wij verplicht onze deuren sluiten en dit tot tenminste 19/04/2020

- Alle oogtesten, contactlensaanpassingen en controles, dienen uitgesteld te worden en kunnen momenteel absoluut niet meer uitgevoerd worden. Dringende oogonderzoeken (bv oogontstekingen, …) moeten worden doorgestuurd naar een arts.

- Enkel bril-noodgevallen kunnen op afspraak verholpen worden (bv een gebroken bril, glas kapot, oor eraf, ….) enkel en alleen als er geen reservebril voor handen is. Elke aankoop van een nieuwe bril, dient uitgesteld te worden. Voor dringende noodgevallen stuurt u best een email naar info@optiekdevloo.be . Wij checken minstens 2 maal per dag onze mail, stuur een bericht met uw naam korte omschrijving van het probleem en uw telefoonnummer, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

- Ten allen tijde kan bij hoogstnoodzakelijke herstellingen slechts 1 klant in de winkel aanwezig zijn en ten allen tijde blijft de deur gesloten.

- Wij raden dan ook aan om uw contactlenzen en vloeistoffen te bestellen via www.ilens.be/optiekdevloo. Deze service blijven wij leveren en u ontvangt de lenzen zeer snel bij u thuis.

- Het blijft ook mogelijk om brillen te bestellen via www.brilatelier.be maar wij raden toch aan om uw aankoop even uit te stellen.

Bij een noodgeval :

  1. Mailen naar info@optiekdevloo.be met naam, korte omschrijving en telefoonnummer

Of

  1. Bellen naar 058/51.68.71

: inspreken op antwoordapparaat, naam, telefoonnummer, dan bellen wij u spoedig terug.

Wij zijn dus gesloten maar laten u niet in de steek, u kan blijven op ons rekenen en wij zullen alles in het werk stellen om u te helpen maar dit binnen het kader van de noodzakelijke maatregelen.

Zorg goed voor uzelf en uw familie en wij hopen u binnenkort opnieuw te mogen ontvangen.

TEAM DEVLOO,

Frederik, Els, Amadeo, Febe & Alien

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page