top of page

Gewijzigde maatregelen COVID-19


Beste klant,

Gezondheid, solidariteit en verantwoordelijkheid zijn voor ons belangrijke waarden en daarom nemen wij enkele maatregelen wegens het coronavirus.

Openingsuren : Wij blijven (voorlopig) nog steeds open, echter wel met aangepaste openingsuren, wij raden klanten echter zoveel mogelijk aan om op afspraak te komen zodat wij het aantal aanwezigen tegelijkertijd in de winkel kunnen onder controle houden. Wij hanteren de norm van één klant per 15m².

Oogopmeting en contactlenscontrole : Alle oogtesten, contactlensaanpassingen en -controles moeten wij helaas voorlopig uitstellen. Wij moeten immers van kortbij werken om correcte oogopmetingen te doen. Het opmeten van de centrering van brillenglazen kan wel nog voortgaan daar onze apparatuur ons toelaat om op een afstand van 1.5m te werken.

Contactlenzen : draag je contactlenzen wees dan komende tijd voorzichtig, wanneer je symptomen zou hebben van een coronabesmetting, stop dan onmiddellijk met lenzen dragen en gooi je contactlenzen weg of laat ze extra professioneel reinigen alvorens ze opnieuw in te steken. Bij een besmetting is er een verhoogde kans op conjuctivitis, en de ziekte kan overgedragen worden via het traanvocht ook. Contactlensdragers raden we dan ook aan om eventueel de komende periode over te schakelen op daglenzen, indien je bij maandlenzen of permanente lenzen zit, er zeker voor te zorgen dat je je contactlenzen zeker extra reinigt met een kwalitatief product (bij voorkeur een peroxide systeem).

Wij raden ook aan om je contactlenzen online te bestellen op onze website www.ilens.be/optiekdevloo , om je tegemoet te komen zijn de leveringskosten voor het ogenblik weggevallen.

Bij vragen of ben je niet zeker welke lenzen je draagt bel ons op …..

Op de hoogte blijven ? Volg ons via facebook of instagram, dit is de snelste manier om op de hoogte gehouden te worden.

Voorzorgen : Wij garanderen u dat we alles in het werk stellen en alle extra maatregelen zeer nauwkeurig opvolgen. Op deze manier hopen we u zo goed mogelijk te bedienen. Het kan echter zijn dat wij komende tijd verplicht moeten sluiten (lockdown) , dan blijven wij bereikbaar via mail of via noodnummer 0475/666.207.

KEEP IT SAFE

Je kan een groot deel van onze collectie online bekijken op www.brilatelier.be , contactlenzen via www.ilens.be/optiekdevloo.

Groetjes,

Team Devloo

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page